top of page
Image by Fábio Silva

ENDOMINUS GAMING

Sammen er vi sterke!

Endominus har til hensikt å være en arena der ulikheter forsvinner og alle har mulighet til å være seg selv. Et sted der du kan møte mennesker som elsker de samme spillene som deg selv. Et forum hvor du kan bygge nettverk utover nærområdet ditt og føle tilhørighet.

Gjennom dataspill og gamertags forsvinner alle fordommer og inntrykk fra tidligere og du har muligheten til å være akkurat den du vil uten at historiene dine påvirker hvilket inntrykk folk har av deg. Klær, kjønn, etnisitet, utseende, seksualitet og funksjonsevne blir rett og slett irrelevant. Akkurat slik det burde være. Du har også muligheten til å være fullstendig anonym dersom du heller foretrekker det!

Her i Endominus er det ikke så viktig hvem du er og hva du har opplevd så lenge du er god mot menneskene rundt deg og ønsker at alle skal trives med favorittspillene sine!

Sammen kan vi skape et community der folk føler seg velkomne og verdsatt selvom de ikke føler det samme ute i den virkelige verden. For det er akkurat hva dere er!

Gaming: What We Do

FRIVILLIGE

Vil du være med å gjøre en forskjell?

For at en organisasjon som Endominus skal oppnå målene våre er vi helt avhengig av frivillige. Folk som ønsker å dedikere tiden sin til andre. Folk som vil være en del av trioen i Warzone, eller duoen i Fortnite. De som kan lede et raid i World of Warcraft, eller vil hjelpe noen med å bygge en ny Minecraft-verden.


Ved å være frivillig i Endominus får du mulighet til å spille de spillene du allerede elsker, samtidig som du tilbringer tid med noen som ikke har andre å spille med. Det eneste vi forventer av deg er medmenneskelighet. 


Høres dette ut som noe for deg?

Gaming Team i blått
Gaming: What We Do
bottom of page